Home  |  Discuss  |  Donate  |  Contact  |  About 

home network

Hardware, Software, Internet, etc.

Moderators: Big-O Ryan, Big-O Mark, Matt, jester22c

Postby Robpol86 » Fri Jul 16, 2004 7:13 pm

also the wire patterns in the cable differ from data to voice. just because its "CAT5" doesnt mean you can just plug it in and watch it work.
User avatar
Robpol86
Veteran
Veteran
 
Posts: 475
Joined: Tue Dec 03, 2002 11:48 pm

Postby JpCT » Thu Jul 22, 2004 5:10 pm

okay. i tried it for the hell of it and when i plug the ethernet cable into any of the jacks i re-did my phone goes kaput. i still have internet, just no phone...

i'm better off going wireless i know....but say i take the other end before it goes into the phone box, and i don't let it go into the phone box, i wire that to a hub....would it work?
JpCT
Newbie
Newbie
 
Posts: 12
Joined: Sat Oct 12, 2002 7:11 pm

Postby Robpol86 » Thu Jul 22, 2004 5:11 pm

yes, if you do the right sequence of the cables on both sides, it should work
User avatar
Robpol86
Veteran
Veteran
 
Posts: 475
Joined: Tue Dec 03, 2002 11:48 pm

Previous

Return to Totally Off-Topic Computers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron