Home  |  Discuss  |  Donate  |  Contact  |  About 

Selecting (highlighting) text in an IM/Chat window

Report problems you've had using AIM+.

Moderators: Big-O Ryan, Big-O Mark

Selecting (highlighting) text in an IM/Chat window

Postby Big-O Ryan » Sat Mar 30, 2002 1:48 am

I thought I had this fixed in 2.1 - but it still happens, just less often.

When it does, it's still as maddening as ever.
-Ryan
Big-O Software
User avatar
Big-O Ryan
Developer
Developer
 
Posts: 612
Joined: Fri Oct 19, 2001 11:00 pm
Location: Big-O Software

Postby Faithful » Sat May 11, 2002 5:42 am

yeah.....was wondering why it was listed as bugfixed but was still broken....

anyways i have some things that may be of some help:
1) selecting and clicking-to-move-the-blinky-cursor works just fine on the last line of wordwrapped lines, and lines that dont take up more than 1 line (confusing? sorry its almost 4am)
2) when clicking on any but the last line of a wordwrapped line, it acts as if the mouse was clicked at that exact X coordinate, just with a greater Y coordinate...
3) after moving the text-cursor to about the right place you can use the keyboard to select (arrow keys while holding down shift if anyones unfamiliar with the keyboard "shortcuts") what you wanted to select with the mouse....actually i like the keyboard better but thats me ;)

.....well have fun with those
/me out.
Faithful
Just Registered
Just Registered
 
Posts: 3
Joined: Sat May 11, 2002 5:30 am
Location: das Netz

Postby Big-O Ryan » Sat May 11, 2002 2:43 pm

Well, I thought I had it fixed when I wrote that. I quickly realized that it wasn't, but I did lessen the problem, sometimes it doesn't happen (unlike 1.0, where it always happens :) ).

I should be able to fix this pretty soon, though - I hope it's not too annoying until then..
-Ryan
Big-O Software
User avatar
Big-O Ryan
Developer
Developer
 
Posts: 612
Joined: Fri Oct 19, 2001 11:00 pm
Location: Big-O Software

Postby Faithful » Sat May 11, 2002 4:00 pm

odd....its working now for me......maybe its the new version of AIM?
/me out.
Faithful
Just Registered
Just Registered
 
Posts: 3
Joined: Sat May 11, 2002 5:30 am
Location: das Netz

Postby Big-O Ryan » Sat May 11, 2002 4:02 pm

Maybe, maybe.. :)

It doesn't always happen, let me know if it happens again after you've used the new AIM beta for a while.
-Ryan
Big-O Software
User avatar
Big-O Ryan
Developer
Developer
 
Posts: 612
Joined: Fri Oct 19, 2001 11:00 pm
Location: Big-O Software

Postby Faithful » Sun May 12, 2002 12:11 am

oop....there its going again.....back to using the keyboard...;)
/me out.
Faithful
Just Registered
Just Registered
 
Posts: 3
Joined: Sat May 11, 2002 5:30 am
Location: das Netz

Postby Nemessis » Sun May 12, 2002 12:52 am

i really hate this bug. good luck killing it.
User avatar
Nemessis
Addict
Addict
 
Posts: 28
Joined: Thu Mar 07, 2002 7:55 pm
Location: my pseudoutopia

Postby EvilJolly » Thu Oct 17, 2002 7:37 pm

wow I didn't realize that this was actually a bug, I asked a few other people and they said they didn't have any problems. Wonder why it only affects some people, and not all the time.
User avatar
EvilJolly
Addict
Addict
 
Posts: 107
Joined: Thu May 02, 2002 12:53 pm
Location: TX, USA

Postby tone » Thu Oct 17, 2002 7:46 pm

oh yeah that annoys me so much it happens to me a lot i am running win 2k and aim 4.8.2790 it annoys me soo much but thank god it doens happen all the time
tone
User avatar
tone
Fanatic
Fanatic
 
Posts: 236
Joined: Thu Sep 12, 2002 10:51 am
Location: New Jersey

Postby Master Jedi » Mon Oct 21, 2002 1:24 pm

It's really annoying, especially when I'm trying to click a link. I have to maximize the window so all the text will fit on one line before the link will work (unless the link is on the last line of the message).
User avatar
Master Jedi
Guru
Guru
 
Posts: 1160
Joined: Sat Jun 15, 2002 10:34 pm


Return to AIM+ Bug Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron