turning off cloning

Discuss anything related to AIM+.

Moderators: Big-O Ryan, Big-O Mark

User avatar
Moi-meme-Moitie Princesse
Newbie
Newbie
Posts: 6
Joined: Mon Dec 08, 2003 7:34 am
Contact:

turning off cloning

Post by Moi-meme-Moitie Princesse »

is there any way to manually turn off the clone without actually having to AIM completely?
Image
User avatar
Anthony
Moderator
Moderator
Posts: 1532
Joined: Thu Sep 12, 2002 5:10 am
Location: Rochester, New York
Contact:

Post by Anthony »

Ya...

It's the first check box.
Image
Image
PhaseDMA - Check it out
My AIM+ FAQ
User avatar
Moi-meme-Moitie Princesse
Newbie
Newbie
Posts: 6
Joined: Mon Dec 08, 2003 7:34 am
Contact:

Post by Moi-meme-Moitie Princesse »

how do i open that?...
Image
User avatar
Anthony
Moderator
Moderator
Posts: 1532
Joined: Thu Sep 12, 2002 5:10 am
Location: Rochester, New York
Contact:

Post by Anthony »

Click the "+" then click preferences.
Image
PhaseDMA - Check it out
My AIM+ FAQ
User avatar
Moi-meme-Moitie Princesse
Newbie
Newbie
Posts: 6
Joined: Mon Dec 08, 2003 7:34 am
Contact:

Post by Moi-meme-Moitie Princesse »

i dont see a +
Image
User avatar
Jrrtt37
Veteran
Veteran
Posts: 372
Joined: Fri Nov 21, 2003 9:30 am
Location: harwick,pa
Contact:

Post by Jrrtt37 »

Oh..my..god.
Signature:
This is a block of text that can be added to posts you make. There is a 255 character limit

HTML is OFF
BBCode is ON
Smilies are ON
User avatar
Anthony
Moderator
Moderator
Posts: 1532
Joined: Thu Sep 12, 2002 5:10 am
Location: Rochester, New York
Contact:

Post by Anthony »

haha... And the sad part is I expected it...

Click "My AIM" (on the tool bar), and then click it from there.

Or if your feeling real bold downgrade to AIM 4.8.
Image
PhaseDMA - Check it out
My AIM+ FAQ
User avatar
Axilla
Extreme Groupie
Extreme Groupie
Posts: 506
Joined: Thu Nov 07, 2002 4:43 pm
Location: Madison, WI
Contact:

Post by Axilla »

I don't understand how someone could be able to register a forum account, click the link to activate the account, install and set up a winamp plugin, then correctly display the link as an image in their profile, and not be able to work AIM+, and not think to look for an FAQ. Moi-meme-Moitie Princesse, please kill yourself you french cunt.
Michael wrote:In plain English: I am a boy.
For those AOL speakers out there: i ma b0i wat r u a/s/l ken i c ur b00bs?
User avatar
Jrrtt37
Veteran
Veteran
Posts: 372
Joined: Fri Nov 21, 2003 9:30 am
Location: harwick,pa
Contact:

Post by Jrrtt37 »

hahaha
Signature:
This is a block of text that can be added to posts you make. There is a 255 character limit

HTML is OFF
BBCode is ON
Smilies are ON
User avatar
Nathan
Extreme Groupie
Extreme Groupie
Posts: 723
Joined: Fri Sep 12, 2003 9:41 pm
Location: CA
Contact:

Post by Nathan »

Axilla wrote:I don't understand how someone could be able to register a forum account, click the link to activate the account, install and set up a winamp plugin, then correctly display the link as an image in their profile, and not be able to work AIM+, and not think to look for an FAQ. Moi-meme-Moitie Princesse, please kill yourself you french cunt.
the world may never know
Bethany is cool

Plasma2002b wrote:ill open YOUR port.....!
User avatar
Moi-meme-Moitie Princesse
Newbie
Newbie
Posts: 6
Joined: Mon Dec 08, 2003 7:34 am
Contact:

Post by Moi-meme-Moitie Princesse »

Axilla, find a hobby or something.

Do I really have to downgrade? Wait what version do I have...5.5. Is something wrong because I don't see anything...
Image
User avatar
Moi-meme-Moitie Princesse
Newbie
Newbie
Posts: 6
Joined: Mon Dec 08, 2003 7:34 am
Contact:

Post by Moi-meme-Moitie Princesse »

Axilla, find a hobby or something.

Do I really have to downgrade? Wait what version do I have...5.5. Is something wrong because I don't see anything...
Last edited by Moi-meme-Moitie Princesse on Tue Dec 09, 2003 10:32 pm, edited 1 time in total.
Image
User avatar
Anthony
Moderator
Moderator
Posts: 1532
Joined: Thu Sep 12, 2002 5:10 am
Location: Rochester, New York
Contact:

Post by Anthony »

PhaseDMA wrote:haha... And the sad part is I expected it...

Click "My AIM" (on the tool bar), and then click it from there.

Or if your feeling real bold downgrade to AIM 4.8.
Further more you'r not even running AIM+ in that screen shot...

Even futher you'r lucky because you won't be able to use that (or any other) stupid expression with 4.8. Your welcome.
Image
PhaseDMA - Check it out
My AIM+ FAQ
User avatar
Axilla
Extreme Groupie
Extreme Groupie
Posts: 506
Joined: Thu Nov 07, 2002 4:43 pm
Location: Madison, WI
Contact:

Post by Axilla »

Why would someone with a background/expression like that post a screen shot of them having it? That's like voluntarily telling ppl you're a child molester...thats fucked up.
Michael wrote:In plain English: I am a boy.
For those AOL speakers out there: i ma b0i wat r u a/s/l ken i c ur b00bs?
User avatar
Anthony
Moderator
Moderator
Posts: 1532
Joined: Thu Sep 12, 2002 5:10 am
Location: Rochester, New York
Contact:

Post by Anthony »

...

But anways... I thought it was more intresting then that:

A) They posted with that expression
B) They posted with a expression
C) They posted using 5.x, when I clearly said they needed to use 4.8
D) They posted with out AIM+ being used, while making a big deal of it not working
E) They posted with out the SNs on the BL masked
F) I'm sure there is more "issues"
Image
PhaseDMA - Check it out
My AIM+ FAQ
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest